Ми маємо дух, віру й силу, а тому ми непереможні

Ми маємо дух, віру й силу, а тому ми непереможні

10:30, 01 вересень 2014

«Перед нами великі виклики, але ми подолаємо їх, коли будемо разом, коли  віритимемо і будемо впевнені в нашій перемозі», - сказав Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на урочистій лінійці в День знань.

Арсеній Яценюк із дружиною Терезією провели на свято Першого вересня доньок Христину та Софію. Христина пішла до дев’ятого класу, Софійка – до п’ятого.

Він привітав дітей, батьків і вчителів зі святом. Арсеній Яценюк сказав, що зараз для України «буремні, складні часи», але те, що в Києві усі школи відкрилися в День знань, «є ознакою того, що ми непереможні».

Проте, підкреслив Арсеній Яценюк, не всюди в Україні «є мирне небо»: «За мирне небо треба боротися. Боротися всією країною, боротися великим об’єднаним народним фронтом».

Він побажав усім «впевненості й віри»: «Ми ніколи не здамося. За нами Україна, за нами майбутнє, наші діти й родини. Ми захистимо державу, захистимо наші сім’ї й майбутнє - будьте в цьому певні. Ми маємо дух, віру й силу, а тому ми непереможні».

Арсеній Яценюк повідомив, що відбуває до Дніпропетровська, де зараз перебувають солдати, які вийшли з оточення в Іловайську.