Арсеній Яценюк дав три дні на вирішення питання допомоги постраждалим від дій терористів у Маріуполі та Краматорську

Арсеній Яценюк дав три дні на вирішення питання допомоги постраждалим від дій терористів у Маріуполі та Краматорську

08:12, 21 травень 2015

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк наголосив на неприпустимості тривалої тяганини у вирішенні нагальних проблем постраждалих від обстрілів терористів у Маріуполі та Краматорську.

Він доручив у триденний термін виконати завдання, визначені розпорядженнями Уряду від 28 січня та від 12 лютого 2015 р. про виділення з резервного фонду коштів для допомоги постраждалим  внаслідок подій 24 січня в Маріуполі та 10 лютого в Краматорську.

Відповідне доручення Глава Уряду дав Міністру охорони здоров’я Олександру Квіташвілі, Міністру соціальної політики України Павлу Розенку, Міністру економіки України Айварасу Абромавічусу, Віце-прем'єр-міністру, Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадію Зубку, Міністру фінансів України Наталії Яресько, а також Голові Донецької оббласної державної адміністрації Олександрові Кіхтенку.

Нагадаємо, Уряд виділив Донецькій облдержадміністрації 10 млн гривень для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків подій 24 січня 2015 року в Маріуполі, та наданням допомоги постраждалим і сім’ям загиблих. 5 млн гривень Кабінет Міністрів виділив на забезпечення відповідних заходів у Краматорську.