Надійний кордон з середньовічною імперією - це гарантія безпеки України і всієї Європи

Надійний кордон з середньовічною імперією - це гарантія безпеки України і всієї Європи

22:22, 15 червень 2017

"Ми вперше за всю історію Незалежності України почали будувати справжній кордон з російським агресором", - написав лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook після того, як народні депутати України проінспектували облаштування державного кордону в Харківській області в четвер, 15 червня. 

Він підкреслив, що сьогодні слідом за Украіною за аналогічним проектом інженерно-технічне облаштування східного кордону почали наші сусіди з НАТО - Балтійські держави і Норвегія. 

"Надійний кордон з середньовічною імперією - це вимога часу, гарантія безпеки України і всієї Європи", - наголосив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, согодні відбулося виїзне засідання Комітету з питань національної безпеки і оборони на прикордонну ділянку Дергачівка-Гоптівка-Журавлівка в Харківській області, де за 2015-2016 роки за рішенням Уряду Арсенія Яценюка було облаштовано 163,2 кілометри сучасного кордону.

Народний депутат України Андрій Тетерук підкреслив, що Комітет з питань національної безпеки і оборони  підтримує вимогу "Народного фронту" щодо виділення 500 мільйонів гривень, отриманих від спецконфіскації коштів Януковича, на продовження робіт для подальшого облаштування кордону України з РФ.