Арсеній Яценюк у День прапора: Дуже важливо, щоб державна повага до нашої святині була засвідчена Законом про Державний прапор

Арсеній Яценюк у День прапора: Дуже важливо, щоб державна повага до нашої святині була засвідчена Законом про Державний прапор

10:56, 23 серпень 2017

Лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк привітав українців з Днем Державного прапора і закликав народних депутатів ухвалити в цілому внесений ще його Урядом проект закону «Про Державний прапор України» (реєстр. № 3334).

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сердечно вітаю з нашим великим національним святом -  Днем українського прапора! Наш стяг освячує нашу історію, нашу боротьбу і нашу ходу до свободи і процвітання. Нас єднає загальнонаціональна повага до нашого прапора», - зазначив Арсеній Яценюк.

«Дуже важливо, щоб державна повага до нашої святині була засвідчена Законом України про Державний прапор. Ще два роки тому як глава Уряду я мав честь внести до Верховної Ради законопроект про Державний прапор України. Він ухвалений у першому читаннні. Настав час остаточно схвалити цей документ. Закликаю до цього всіх українських парламентаріїв», - додав лідер «Народного фронту».

Він підкреслив, що в рік відзначення 100-ліття української національної революції та відновлення нашої державності таке рішення стане великим символом нашої єдності і сили.

«Будьмо вірними нашому прапору. Будьмо разом в обороні і поступі нашої держави. Слава Україні!», - написав Арсеній Яценюк.