Арсеній Яценюк привітав Джозефа Байдена із 75-річчям

Арсеній Яценюк привітав Джозефа Байдена із 75-річчям

16:50, 20 листопад 2017

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк привітав 47 Віце-президента Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена із 75-річчям.

У своєму дописі на Facebook Арсеній Яценюк назвав Джозефа Байдена великим другом України: «Віце-президент Джозеф Байден - світовий лідер, який належить до числа найнадійніших союзників нашої нації. Упевнений, що Україна завжди пам'ятатиме й цінуватиме його визначну підтримку».

«У найважчі і найнебезпечніші часи Джозеф Байден постав пліч-о-пліч з Україною проти життєво небезпечної загрози внаслідок російської агресії. Його мудре бачення та поради також надихнули нас розпочати амбітний план всеохопних реформ в Україні», - підкреслив лідер «Народного фронту».

Арсеній Яценюк підкреслив, що ця співпраця «визначила дороговкази, які... неминуче відкриють для України надійне демократичне та процвітаюче майбутнє як невід'ємного члена Європейського Союзу та НАТО».

«Пане Віце-президенте, вдячний за вашу справжню дружбу. Сердечно бажаю Вам, наш дорогий друже, Многая літа - багатьох років доброго здоров'я, успіхів та нових досягнень», - написав Арсеній Яценюк.