Арсеній Яценюк в День пам’яті жертв геноциду кримських татар: Кремль сповна відплатить за агресію та війну

Арсеній Яценюк в День пам’яті жертв геноциду кримських татар: Кремль сповна відплатить за агресію та війну

09:30, 18 травень 2018

«Нинішній кремлівський режим продовжує справу Сталіна. У ці хвилини в Криму окупант чинить нові воєнні злочини... Кремль сповна відплатить за агресію, війну та наругу проти наших людей», - написав на своїй сторінці у Facebook лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк 18 травня, День пам’яті жертв геноциду кримських татар.

74 роки тому Кремль вчинив злочин проти людяності, написав він: «За кілька днів з рідної землі було виселено кримськотатарський народ».

«Нинішній кремлівський режим продовжує справу Сталіна. У ці хвилини в Криму окупант чинить нові воєнні злочини: кримських татар та українців масово викрадають, катують, вбивають, позбавляють власності, змушують до виїзду», - підкреслив лідер «Народного фронту»

«Жоден злочин Росії не буде забутий. Кремль сповна відплатить за агресію, війну та наругу проти наших людей. Про злочини Москви нагадуємо всьому світові», - наголосив він.

Питання російської агресії в Криму та на Донбасі - нероздільні, написав Арсеній Яценюк: «Вони повинні розглядатися разом».

Він підкреслив, що українські громадяни в Криму так само потребують міжнародного захисту від репресій, як і мешканці окупованого Донбасу.

Арсеній Яценюк наголосив на необхідності посилення санкцій проти агресора: «Жодного примирення з агресором. Правда має перемогти. І ми досягнемо цього разом - українці, кримські татари, весь Український народ».