На долю країни випадає стільки, скільки вона може витримати. Значить, ми дуже сильні

На долю країни випадає стільки, скільки вона може витримати. Значить, ми дуже сильні

13:15, 31 травень 2018

«Люди не творять чудеса - люди творять діла. Кожен із нас повинен робити справу, яка гідна його сім’ї й нашої держави», сказав лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час Сьомого національного молитовного сніданку 31 травня у Києві.

«Кажуть, що людині і країні випадає на долю стільки, скільки людина чи країна можуть витримати. Ми дуже сильні. Надто багато випало на наші плечі. На плечі кожного, хто не боїться сьогодні на передовій і захищає Україну і Європу від російської агресії, кожного, хто на своєму місці робить велику справу для своєї країни», - сказав лідер «Народного фронту».

Люди не творять чудеса - люди творять діла, наголосив він: «Кожен із нас повинен творити справу. Справу, яка гідна його сім’ї, гідна нашої держави.

«Думаймо про Україну і робімо те, що в наших силах. І тоді станеться чудо, яке зроблено нами. Хай Бог береже Україну», - сказав Арсеній Яценюк.

Сьомий національний молитовний сніданок, присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі-України, зібрав 700 гостей з 15 країн.