Арсеній Яценюк зустрівся з однопартійцями у Житомирі

Арсеній Яценюк зустрівся з однопартійцями у Житомирі

19:20, 10 листопад 2018

У суботу, 10 листопада, лідер «Народного фронту» під час візиту на Житомирщину зустрівся з однопартійцями з Житомирської, Рівненської, Київської областей та Києва. 

«Це була плідна  зустріч. Дякую за мудрі запитання і цікаву розмову», - написав у Facebook Арсеній Яценюк.

На Житомирщині лідер НФ разом із Міністром  інфраструктури,  представником «Народного фронту» в уряді  Володимиром Омеляном та народними депутатами від НФ Павло Дзюбликом та Вадимом Кривентом оглянули хід ремонту мосту через річку Тетерів у Радомишлі. Це міст на автошляху державного значення не ремонтувався з часу зведення - уже 54 роки. Розпочати реконструкцію та ремонт таких проектів вдалося завдяки ухваленню закону про створення Дорожнього фонду, ініційованого Міністром інфраструктури та народними депутатами фракції «Народний фронт».

Арсеній Яценюк також побував на бетонному заводі, зведеному на ділянці реконструкції автомобільної дороги Київ - Чоп біля Житомира. Підрядником робіт шляхом  відкритого міжнародного тендеру було визначено компанію «Sinohydro Corporation Limited» (Китай). Орієнтовна дата завершення робіт – 20 червня 2020 року.