Результати цих президентських виборів неможливо передбачити. І це досягнення

Результати цих президентських виборів неможливо передбачити. І це досягнення

13:06, 18 листопад 2018

Якщо «Народний фронт» висуватиме «кандидата в президенти, то виключно члена своєї партії. Як правило, висувають лідера партії», - сказав лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк в інтерв’ю Радіо НВ.

Відповідаючи на запитання щодо того, що його участь у виборах може вплинути на можливість перемоги того чи іншого кандидата, Арсеній Яценюк відповів: «Я не в тій ситуації, щоб виступати технічним кандидатом. У нас дуже багато ходоків на президентські вибори. У них така гра: кожні президентські вибори брати в них участь. Я або виграю, або не беру участь у виборчій кампанії».

«Рішення про участь у президентських виборах буде прийнято з'їздом партії. З'їзд запланований на січень. Тому що остання дата висування кандидатів у президенти – 4 лютого 2019 року», - зазначив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що передбачити результати президентських перегонів неможливо: «Хотів подивитися на того Нострадамуса, який може передбачити в Україні результати президентських виборів. І це ще одне досягнення. Уявляєте, як в Росії все просто. В Росії все знаєш на 10 років наперед».

У відповідь на коментар ведучого, що велика кількість посад,  на яких перебував Арсеній Яценюк, нагадують регалії боксерів: пояс WBO, WBC, IBF, і не вистачає головного - поясу президента, лідер НФ сказав: «Вдячний долі, що всі ці посади були. Якби їх не було, не було б досвіду. Не було би досвіду - ми в 2014 році не встояли б. Я б не знав, що робити. І я би хотів пошукати людину, яка б знала тоді, що робити».

«Щодо поясу президента країни. Він обов’язково буде. Він буде. Доля підкаже, коли», - сказав Арсеній Яценюк.

Коментуючи можливість висунення Володимира Гройсмана єдиним кандидатом від «Народного фронту», лідер НФ підкреслив: «Я не чув про те, щоб прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прийняв рішення балотуватися в президенти України. Це перше. По-друге, Володимир Гройсман не є членом політичної партії «Народний фронт».

«Народний фронт», якщо буде висувати кандидата в президенти, то виключно члена своєї партії. Як правило, висувають лідера партії», - сказав Арсеній Яценюк.