Арсеній Яценюк про резолюцію Генасамблеї ООН з вимогою демілітаризації Криму: Російську пиху знову збито

Арсеній Яценюк про резолюцію Генасамблеї ООН з вимогою демілітаризації Криму: Російську пиху знову збито

11:08, 18 грудень 2018

Генеральна Асамблея ООН схвалила безпрецедентно жорстку резолюцію на підтримку України і з вимогою демілітаризації Криму: “Прекрасна відповідь на вчорашні репліки Кремля про якісь «провокації» з українського боку», - підкреслив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook 18 грудня.

“Російська дипломатія любить вдавати авторитетність. Надуті щоки. Грізні погляди. Якщо треба, то й слово нецензурне. Що казати: високий єфрейторський клас. Учора російську пиху знову збито,” - наголосив Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що ухвалений вчора документ продовжує і розвиває корпус міжнародних документів з протидії агресії Росії, який його уряд розпочав формувати зі схвалення історичної резолюції Генеральної Асамблеії ООН 24 березня 2014 року».

Навіть така складна структура, як Всесвітня Організація, ясно каже Москві: «не брешіть, припиніть нарощувати зброю, забирайтеся геть з України і нарешті заспокойтеся», - підкреслив лідер НФ.

Арсеній Яценюк висловив вдячність українським дипломатам та всім партнерам України за важливу новину.

«Пам’ятаймо про підтримку тих, хто виступив на користь резолюції. І не забуваймо тих, хто проголосував проти. Їм варто поспівчувати - вони голосували проти себе», - написав Арсеній Яценюк.