21 лютого Арсеній Яценюк відкриє сьомий Київський Безпековий Форум для молоді

21 лютого Арсеній Яценюк відкриє сьомий Київський Безпековий Форум для молоді

17:00, 20 лютий 2019

У четвер, 21 лютого, у Києві розпочне роботу 7-ий Київський Безпековий Форум для молоді, організований Фондом Арсенія Яценюка. «Відкрий Україну». 

Початок Форуму - об 11.30. Виступ Арсенія Яценюка заплановано на 12.00. 

Під час дводенного форуму представники усіх регіонів України, а також молоді спеціалісти з Грузії, Німеччини та Польщі будуть обговорювати сучасні виклики, перед якими стоять міжнародні організації (ЄС, НАТО, ОБСЄ, ООН, РЄ). Згодом учасники презентують альтернативний погляд на діяльність цих організацій.

У рамках Київського Безпекового Форуму для молоді виступлять також міністр молоді та спорту України Ігор ЖДАНОВ, міністр освіти і науки України Лілія ГРИНЕВИЧ, заступник директора Центру інформації і документації НАТО в Україні Вікторія ЦІЄМІНІТЕ, представник Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Пабло МАТЕУ, Голова Офісу Ради Європи в Україні Мортен ЕНБЕРГ, письменник та телеведучий Віталій ПОРТНІКОВ.

Онлайн-трансляцію дивіться тут: https://www.youtube.com/watch?v=2jarSdYnVfE

Та на Facebook «Народного фронту»: https://www.facebook.com/nfront.org.ua/

Київський Безпековий Форум для молоді, організований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», - це платформа для обговорення молодими експертами актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Мета форуму – посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку.

Детальніше про Київський Безпековий Форум для молоді: http://ksf.openukraine.org/ua/youth-ksf/2019/news