Арсеній Яценюк обговорив з Куртом Волкером політичну ситуацію в Україні напередодні президентських виборів

Арсеній Яценюк обговорив з Куртом Волкером політичну ситуацію в Україні напередодні президентських виборів

15:45, 27 лютий 2019

«На моє переконання, для всіх притомних національних сил нині найважливіше досягти трьох цілей: зберегти політичну стабільність, запобігти приходу до влади реваншистів і популістів та зробити все можливе для захисту чесних виборів», - наголосив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у Facebook після зустрічі зі Спецпредставником Державного департаменту США, Послом Куртом Волкером 27 лютого. 

Арсеній Яценюк повідомив, що в центрі уваги під час розмови, окрім політичної ситуації в Україні напередодні президентських виборів, було безпекове становище й окремі аспекти мирного врегулювання.

«Агресія Росії триває, а отже тісна співпраця з американськими партнерами повинна залишатися безумовним пріоритетом для всього українського політикуму», - підкреслив він.

Під час зустрічі з Куртом Волкером лідер «Народного фронту» наголосив, що  в Україні “цінують підтримку Сполучених Штатів у протидії російським злочинам і провокаціям на Азові та в Керченській протоці і вітають візит до України американського есмінця «Дональд Кук», який на запрошення нашого уряду прибув до Одеси».

«Дякую Послу Курту Волкеру за його активну працю і важливу допомогу задля захисту національної безпеки та суверенітету нашої держави», - написав Арсеній Яценюк.