«Київ говоритиме зі світом»: Арсеній Яценюк розповів, чого очікувати від цьогорічного Київського Безпекового Форуму

«Київ говоритиме зі світом»: Арсеній Яценюк розповів, чого очікувати від цьогорічного Київського Безпекового Форуму

11:30, 10 квітень 2019

«Ніхто не здатен зупинити шлях України в ЄС і НАТО. А той, хто спробує, отримає відсіч», - наголосив у своєму дописі на Facebook лідер партії «Народний фронт», засновник Фонду «Відкрий Україну» Арсеній Яценюк 10 квітня напередодні відкриття Київського Безпекового Форуму.

12-й Київський Безпековий Форум, який щорічно організовується Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», відбудеться  11-12 квітня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що на цьогорічний Форум приїжджають сотні гостей: «Серед них – високі урядовці, найкращі світові експерти з міжнародних відносин, конфліктології та безпеки».

Київський Безпековий Форум проходитиме між першим і другим туром виборів Президента. Тож, за словами Арсенія Яценюка, серед головних питань дискусій будуть, якою може стати зовнішня політика України: «Як будемо захищати державу від російського ворога? Як будемо будувати відносини із союзниками?»

«Моя відповідь - проста. Ми захистили нашу незалежність і нашу свободу.  Ми вступимо в Європейський Союз і НАТО», - наголосив лідер «Народного фронту».

«Ніхто не здатен зупинити цей шлях. А той, хто спробує, отримає відсіч. Бо таким є стратегічний вибір українців. Це – суть наших цінностей. Це те, як рухатиметься історія», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Назва цьогорічного Форуму - «Невтомна хвиля. Стратегічний вибір України і Заходу», нагадав він.

«Присвячуємо його всім українцям і українкам, які захищають нашу свободу.

Присвячуємо його нашим вірним друзям. Насамперед – Сенатору Джону МакКейну, який вірив в Україну», - підкреслив він.

«Дивіться наш Форум. Слідкуйте за ним. Київ говоритиме зі світом», - написав Арсеній Яценюк.

Цьогорічний Київський Безпековий Форум збере рекордну кількість учасників – понад 1000. Серед них - високі представники Української держави та державного керівництва, дипломатії й експертного середовища із понад 20 країн світу.

Київський Безпековий Форум заснований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році. Відтоді Форум щороку стає платформою для дискусій на високому міжнародному рівні щодо актуальних питань національної безпеки, безпекових питань Чорноморського регіону, Європи та світу.

Програма Форуму та список спікерів – на сайті http://ksf.openukraine.org/ua.

Додаткова інформація у соцмережах на сторінках Kyiv Security Forum:

Facebook – https://www.facebook.com/ksfopenukraine/

Twitter – https://twitter.com/ksfopenukraine

Instagram – https://www.instagram.com/ksfopenukraine/

Офіційний хештег #ksf2019

Детальніше: http://ksf.openukraine.org/ua/news/1565-11-12-kvitnya-vidbudetysya-12-ij-kijivsykij-bezpekovij-forum