У найкоротші терміни опозиція представить єдину команду для перемоги, – Арсеній Яценюк

У найкоротші терміни опозиція представить єдину команду для перемоги, – Арсеній Яценюк

15:45, 07 січень 2014

“У найкоротші терміни ми запропонуємо рішення, якому ви будете всі аплодувати, – єдину проукраїнську і проєвропейську команду, команду української перемоги”, - заявив голова Політради ВО “Батьківщина” та фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк зі сцени Майдану у вівторок, 7 січня.

Вітаючи українців на Майдані зі святом Різдва Христового, Арсеній Яценюк зазначив: “Щоб ми дістались тієї точки, про що кожен українець мріє і на що сподівається, - а це краще життя в кожній родині і в нашій країні, - в цьому році нам треба дві дуже важливі риси: хоробрість і терпіння. Терпіння, щоб здолати все, що буде перепоною на нашому шляху. А хоробрість - щоб мати сили перейти ці випробування. А їх буде багато. Але Господь Бог дає випробування тільки тим, хто здатні нести цей важкий хрест”.

“Ми здатні нести цей хрест. Між опозиційними політиками буде єдність. У найкоротші терміни ми запропонуємо рішення, якому ви будете всі аплодувати, – єдину проукраїнську і проєвропейську команду, команду української перемоги”, - наголосив він.

Арсеній Яценюк зазначив, що для цього опозиції потрібно “трохи часу, щоб ця команда була вашою командою, щоб ці люди відповідали на ваш запит, і щоб кожен член цієї команди знав свою відповідальність перед мільйонами”.

За словами Арсенія Яценюка, найменш важливо “хто в якому кріслі буде сидіти”: “Найбільш важливо - що буде після того, коли наша єдина команда виграє вибори. А ми разом їх виграємо”.

Арсеній Яценюк ще раз привітав українців із Різдвом, “з народженням Спасителя, з народженням нашої єдності, нашої надії”: “Разом ми є справжньою українською силою, яка здатна пройти все і разом перемогти”.