Арсеній Яценюк посилено займається спортом: піднімає 80-тикілограмову штангу і бігає крос, - ЗМІ

Арсеній Яценюк посилено займається спортом: піднімає 80-тикілограмову штангу і бігає крос, - ЗМІ

12:56, 28 грудень 2012

Видання «Сегодня» розповіло про спортивні уподобання українських політиків. Арсеній Яценюк, за їх інформацією, посилено займається спортом, ходить до спортклубу «Акваріум» та штовхає від грудей 80-тикілограмову штангу. Інші ЗМІ також взялися коментувати цю пристрасть політика.

«Якби не заняття спортом, Арсеній Яценюк, напевно, не зміг би витримувати такі навантаження. Іноді в поїздці він по 10 годин зустрічається з людьми», - розповідає його прес-секретар.

Один із столичних політиків розповів, що бачить Яценюка в спортзалі вже чотири роки: «Займається з інструктором. Ходить, бігає, штовхає штангу . Робить вправи для грудей, плечей, пресу . І можу сказати, він дуже додав. З'явився рельєф. Зараз красень . Якщо я не помиляюся, він від грудей штовхає 80 кг».

Водночас Арсеній Яценюк озвучив в ефірі ТВі, пише «Українська правда», що не задоволений бійцівським початком нової парламентської каденції, оскільки виходить , що «депутатам для успіху треба просто частіше ходити до спортзалу, жати там не 80 або 90 кілограмів від грудей, а 120 кг і ще займатися кік-боксингом».

Інтернет-портал «Politrada» доповнює колег. За їх даними, Арсеній Яценюк, окрім занять у спортзалі, бігає крос. Зокрема, він брав участь в міжнародному легкоатлетичному пробігу "Зустріч друзів", що проходив умісті Слов'янськ Донецької області. В оточені трьохсот інших учасників забігу Яценюк пробіг дистанцію у три кілометри