У коаліційній угоді має бути тільки один пункт – виконання Угоди з ЄС

У коаліційній угоді має бути тільки один пункт – виконання Угоди з ЄС

21:55, 19 жовтень 2014

“Буде правильно, коли ми в коаліційній угоді напишемо тільки один пункт: виконання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом», - сказав Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк в ефірі програми “ТСН. Тиждень” з Аллою Мазур на телеканалі 1+1 в неділю, 19 жовтня.

«Усе інше в нас готове – в Парламенті є десятки законопроектів про зменшення кількості податків, про бюджетну децентралізацію, ухвалений закон про боротьбу з корупцією, про територіальні громади», - підкреслив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк нагадав, що ще два тижні тому наголошував на необхідності підписання коаліційної угоди до моменту проведення виборів.

На переконання Прем’єр-міністра, в коаліції “треба всіх об'єднувати, всіх, крім тих, які представляють минулу владу - тих, які мають кадровий потенціал, можуть щось зробити»: «Тільки гуртом, тільки спільно ми зможемо витягнути ситуацію, яка надскладною».

«Якщо ми разом, якщо ми відповідальні, якщо будемо продовжувати реформи, які почав робити цей Уряд, - 2015 рік пройдемо. Він буде непростий, але пройдемо. 2016 рік я бачу як рік зростання і росту реального позитивного іміджу України», - сказав він.

«2016 рік стане роком впевненості, впевненості для країни в її майбутньому. Тільки за це треба боротися», - підкреслив Арсеній Яценюк.