Привітання Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з Новим роком та Різдвом Христовим

Привітання Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з Новим роком та Різдвом Христовим

11:20, 31 грудень 2014

Дорогі українські брати і сестри! Минув рік. Для когось це просто календарний рік. А для нас, для українців і для нашої держави – це епоха. Епоха боротьби за нашу свободу, за нашу незалежність, за наше право жити, за наше право мати свою країну – свою Україну.

Ми встояли. Нас намагалися знищити, нас намагалися побороти, нас намагалися захопити. Але ми боролись, ми воювали і ми відстояли. Відстояли свою державу і своє майбутнє.

Кожен зараз думає, що буде завтра. І це природно. Людина хоче знати, яке буде життя, чи є впевненість в тому, що завтра буде краще. Є така впевненість. Є впевненість і віра в тому, що ми все разом переборемо, що ми всі разом переможемо. Що наша країна буде взірцевою країною в Європейському Союзі. Що наша українська родина буде гідною європейською родиною з українським паспортом, з українським громадянством, і за цим паспортом можна буде легко пересуватися всіма теренами Європейського Союзу.

Віра, впевненість і тяжка праця – це є запорука нашого українського успіху. Ми разом переможемо. З Новим роком та Різдвом Христовим! Бог з нами, а, значить, з нами успіх і перемога.