28 травня Арсеній Яценюк візьме участь у Восьмому Київському Безпековому Форумі

28 травня Арсеній Яценюк візьме участь у Восьмому Київському Безпековому Форумі

17:28, 27 травень 2015

У четвер, 28 травня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк візьме участь у Восьмому Київському Безпековому Форумі «Цінності - шлях до безпеки (29-а історія свободи)».

Відкриття Форуму – о 12:45.

Виступ Глави Уряду - о 13.00.

Адреса: Fairmont Grand Hotel, вул. Набережно-Хрещатицька, 1 (Ballroom, перший поверх).

Акредитація представників ЗМІ за посиланням: http://ksf.openukraine.org/ua/ksf/2015/accreditation.

Контакти для ЗМІ: Леся Ткач, тел.: (044) 220 18 40.

8-ий Київський Безпековий Форум, організований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну»,  збере у Києві політиків, урядовців, експертів із понад 20-ти країн світу, котрі обговорюватимуть питання збереження миру та відновлення цінностей.

Гості Форуму зосередять увагу на можливих сценаріях розвитку подій в Україні та Європі і спрогнозують їх наслідки, а також дадуть експертні рекомендації щодо забезпечення стабільності та безпеки Європи і сусідніх регіонів у майбутньому. Закордонні експерти та політики розкажуть про історії побудови системи в Європейському союзі та НАТО, кількість країн-учасників яких 28, та поділяться ідеями з приводу того, за яким принципом Україна може формувати свою, 29-ту історію свободи.

Щорічний міжнародний захід «Київський Безпековий Форум», започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році є платформою для дебатів та обміну досвідом  із найактуальніших питань безпеки в Європі та Чорноморському регіоні.