Вступ України в НАТО буде перемогою для всіх і катастрофою для російської імперії

Вступ України в НАТО буде перемогою для всіх і катастрофою для російської імперії

12:54, 14 квітень 2023

Слова Марін Ле Пен – «мислевірус, який не можна пропускати, бо він буде ширитися всією Європою», заявив прем‘єр-міністр України 2014-2016 років, голова Київського безпекового форуму Арсеній Яценюк.

На своїй сторінці у фейсбук він зазначив, що Марін Ле Пен заявила, що «перемога росії буде катастрофою, а перемога України означатиме вступ у війну НАТО і розв’язання третьої світової».

«Те, що каже Ле Пен, – сучасний повтор логіки учасників Мюнхенської змови з Гітлером у 1938 році. Вони теж так думали: якщо переможе Гітлер, це буде всього-на-всього «катастрофою». А от якщо Чехословаччина дасть відсіч, тоді почнеться велика війна. Змову підписали. Війна почалася. Однією з перших впала Франція», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк заявив, що «Перемога України – це звільнення нашої землі від ворога і членство в НАТО».

«Хочете миру? Підтримайте Україну всіма можливими силами і, не гаючи часу, прийміть до Північноатлантичного Альянсу. Припиніть кидатися порожніми словами на другому році повномасштабного вторгнення і ширити світом фантазії. Покажіть нашому спільному ворогу, що маєте справжню силу для захисту справедливого світового ладу», - зазначив голова КБФ.

Він переконаний - війна закінчиться, коли перед штаб-квартирою НАТО в Брюсселі підніметься Український прапор як прапор повноправного члена Альянсу: «Це буде перемога. І це буде перемога для всіх. А катастрофа – для російської імперії».