Арсеній Яценюк закликав перед виборами підписати угоду про формування проукраїнської, проєвропейської парламентської коаліції

Арсеній Яценюк закликав перед виборами підписати угоду про формування проукраїнської, проєвропейської парламентської коаліції

20:02, 22 серпня 2014

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до всіх учасників політичного процесу: перед парламентськими виборами підписати угоду про формування нової парламентської коаліції, яка повинна об'єднатися тільки біля однієї мети – суверенна, незалежна, європейська держава. Про це він заявив в інтерв’ю українським телеканалам у п’ятницю, 22 серпня.

Він зазначив, що на виборах «є тільки одна програма – всі повинні об'єднатися навколопрограми суверенної європейської країни».

«Що треба робити? Який план реформ? Велосипед вже давно придумали. Ми його навітьпідписали. Це Угода про асоціацію з Європейським Союзом. Там 700 сторінок, і на кожній сторінцікожен пункт – це реформа, яка повинна бути проведена», - підкреслив Глава Уряду.

Тому, за його словами, в Верховній Раді повинна бути сформована «проукраїнська,проєвропейська, потужна більшість».

«Що робити – написано. Угода підписана Президентом, Угода підписана Урядом. Тепер її требавиконувати. Нам треба вибороти мир і нам треба рухати країну вперед», - підсумував Арсеній Яценюк.