Терезія Яценюк візьме участь у 21-му Міжнародному книжковому «Форумі видавців у Львові»

Терезія Яценюк візьме участь у 21-му Міжнародному книжковому «Форумі видавців у Львові»

12:15, 11 вересень 2014

У п’ятницю, 12 вересня, Терезія Яценюк, Голова Наглядової Ради Фонду «Відкрий Україну», відвідає 21-ий Міжнародний книжковий «Форум видавців у Львові». 

Терезія Яценюк в рамках свого візиту відвідає експозицію Форуму в Палаці мистецтв, завітає  на презентацію книги Марії Чумарної «За тебе молюсь...Штрихи до портрета пророка», видання, що присвячене життю і творчості Тараса Шевченка, а також ознайомиться з новинками «Бібліотеки газети «День».

Для представників ЗМІ відбудеться прес-підхід до пані Терезії Яценюк.

Початок о 12:30.

Місце проведення:  Палац мистецтв, хол, 1-й поверх, біля стендів № 6 (Видавництво Старого лева), № 9 (видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»).

Реєстрація на прес-підхід для представників ЗМІ триває до 18:00 11 вересня.

Тел. для акредитації: 050 331 62 06, 044 220 18 40.

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:

Фонд «Відкрий Україну», який очолює Терезія Яценюк,  має окрему програму підтримки сучасної української літератури, в рамках якої надає гранти на переклад творів українських письменників. З початку існування програми було видано переклади понад 20 творів українських письменників, зокрема Юрія Андруховича, Оксани Забужко, Марії Матіос, Сергія Жадана. Також Фонд «Відкрий Україну» вже другий рік поспіть підтримує проведення Міжнародного книжкового «Форуму видавців у Львові», українській стенд на Книжковому салоні в Парижі та інші заходи в літературній сфері.