Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч з Віце-президентом Світового банку Лорою Так

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч з Віце-президентом Світового банку Лорою Так

13:09, 18 вересень 2014

У четвер, 18 вересня, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч з Віце-президентом Світового банку Лорою Так, яка перебуває в Україні з візитом.

Арсеній Яценюк високо оцінив активну діяльність Світового банку в Україні та готовність допомагати Уряду України у подоланні економічних викликів, які постають перед країною у зв'язку з російською агресією на Сході України. У цьому контексті Глава Уряду висловив сподівання на результативність міжнародної донорської конференції, яка відбудеться наприкінці року, для формування і наповнення спеціального фонду відбудови Донбасу. 

Арсеній Яценюк і Лора Так обговорили стан та перспективи реалізації економічних та соціальних реформ, які підтримуються Світовим банком.

Віце-президент Світового банку привітала досягнутий Урядом України прогрес у спрощенні регуляторних процедур, що підвищує привабливість реалізації інвестиційних проектів.

Прем"єр-міністр висловив розчарування у зв'язку з відмовою Верховної Ради розглядати урядові проекти податкової, соціальної та антикорупційної реформи, наголосивши на принциповій позиції Уряду щодо їх якнайшвидшого ухвалення.