Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв делегацію депутатів Європейського Парламенту від ЄНП

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв делегацію депутатів Європейського Парламенту від ЄНП

17:56, 16 жовтень 2014

У  четвер, 16 жовтня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв делегацію депутатів Європейського Парламенту від Європейської народної партії на чолі з Сандрою Калнієте, які прибули до України в рамках підготовки до спостереження на позачергових виборах до Верховної Ради.

Глава Уряду закликав європейських парламентарів взяти активну участь у спостереженні за позачерговими виборами до Верховної Ради 26 жовтня: "Уряд рішуче налаштований забезпечити проведення вільних, чесних і прозорих виборів, і розраховує на підтримку з боку наших європейських партнерів".

Прем’єр-міністр обговорив з представниками Європарламенту питання виконання Угоди про асоціацію та імплементації реформ. "Україна має чіткий план стратегічних реформ, який міститься в Угоді про асоціацію з Європейським Союзом", - підкреслив Глава Уряду.

Депутати Європарламенту привітали нещодавнє ухвалення антикорупційного законодавства та реформи системи прокуратури. Арсеній Яценюк відзначив, що до найближчих планів Уряду також належить реформа юстиції та судової системи для приведення у відповідність до європейських стандартів.