Арсеній Яценюк звернувся до Парламенту сьогодні ухвалити проект закону щодо теплопостачання та ЖКГ, який дозволить отримати 800 мільйонів доларів міжнародної допомоги

Арсеній Яценюк звернувся до Парламенту сьогодні ухвалити проект закону щодо теплопостачання та ЖКГ, який дозволить отримати 800 мільйонів доларів міжнародної допомоги

10:54, 24 квітня 2015

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до членів Парламенту України на сьогоднішньому засіданні ухвалити законопроект №2670  про вдосконалення законодавства в сфері теплопостачання та ЖКГ, який дозволить отримати 500 мільйонів доларів від Світового банку і 300 мільйонів доларів макрофінансової допомоги від Уряду Японії. Про це він заявив під час години запитань до Уряду у Верховній Раді в п’ятницю, 24 квітня.

Глава Уряду від імені Кабінету Міністрів висловив вдячність за ухвалення коаліцією парламентських фракцій низки урядових законопроектів.

Водночас він нагадав, що на вчорашньому засіданні Верховної Ради був провалений законопроект №2670 – про вдосконалення законодавства в сфері теплопостачання та житлово-комунальних послуг.

Арсеній Яценюк звернувся до народних депутатів ухвалити цей законопроект на сьогоднішньому засіданні: «Сьогодні вже останній день, щоб мати можливість нам отримати 500 мільйонів доларів від Світового банку і 300 мільйонів доларів від Японії макрофінансової допомоги - це вкрай важливо».

«Цей закон вже тричі, на жаль, не голосується Парламентом. Неголосування за цей законопроект – це мінус 800 мільйонів доларів для української економіки, для створення робочих місць. Прошу членів Парламенту повернутися до розгляду цього питання і результативно й ефективно проголосувати за даний законопроект», - підкреслив Глава Уряду.