Арсеній Яценюк візьме участь у Міжнародній конференції на підтримку України

Арсеній Яценюк візьме участь у Міжнародній конференції на підтримку України

19:40, 27 квітень 2015

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк візьме участь у Міжнародній конференції на підтримку України (International Support for Ukraine Conference), яка відбудеться в Києві у вівторок, 28 квітня.

О 9.00 Глава Уряду відкриє конференцію.

О 9.30 запланований виступ Арсенія Яценюка під час основної дискусійної панелі.

За підсумками дискусійної панелі відбудеться прес-конференція.

У ході Міжнародної конференції на підтримку України (International Support for Ukraine Conference) Уряд України і високі представники міжнародного співтовариства та ділових кіл обговорять подальші кроки в реформуванні економіки, в тому числі агропромислового і енергетичного сектору, боротьбі з корупцією. Буде також представлено ініціативи з відбудови та відновлення територій, що постраждали від російської агресії, та вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб.

Беручи участь у конференції, міжнародне співтовариство засвідчить свою незмінну політичну підтримку і солідарність із українським Урядом у проведенні реформ.

До участі в конференції Уряд України запросив представників інституцій ЄС та його держав-членів; країн Великої Сімки, ООН; Міжнародних організацій, світових інвестиційних та бізнес компаній і громадянського суспільства.

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ конференції на сайті live.supportforukraine.com

Детально про конференцію читайте на сайті www.supportforukraine.com

Стежте за новинами у Twitter за допомогою хештега #supportukraine