Арсеній Яценюк: Карантин вигадали, щоб не допустити нікого на День народження Юлії Тимошенко і заборонити мітинги по країні

Арсеній Яценюк: Карантин вигадали, щоб не допустити нікого на День народження Юлії Тимошенко і заборонити мітинги по країні

15:28, 25 листопада 2013

Голова політради «Батьківщини» Арсеній Яценюк вважає, що раптовий карантин в Харкові оголосили в першу чергу, аби не допустити нікого на День народження Юлії Тимошенко.

 Про це він сказав біля лікарні «Укрзалізниці» в Харкові після того, як його і Юрія та Ірину Луценків не допустили до лідера «Батьківщини» через карантин, про який влада оголосила перед їх прибуттям в лікарню.

 «За годину перед нашим прильотом, зрозуміло, що за вказівкою Януковича, аби ми не змогли зустрітися з Юлією Володимирівною, в усьому місті Харків оголосили карантин. Це означає, що повинні бути закриті всі школи, всі лікарні, всі кінотеатри, театри й дитячі садки», - сказав він.

 «Я думаю, що вони в першу чергу роблять це з тою метою, щоб не допустити нікого на День народження Юлії Володимирівни», - зазначив Арсеній Яценюк.

 Він наголосив, що в лікарні він та родина Луценків були єдині, хто придбали для карантину відповідні спеціальні засоби: «Вся лікарня без карантину ходить».

 Арсеній Яценюк також підкреслив, що таким чином «відпрацьовується схема через рішення про карантин по всій Україні не дати можливості проводити мітинги».