Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом в Канаді

Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом в Канаді

14:49, 14 липня 2015

У вівторок, 14 липня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк із перебуває з робочим візитом в Оттаві.

Глава Уряду України зустрінеться з Прем’єр-міністром країни Стівеном Гарпером. 

У рамках робочого візиту Торгівельні представники України та Канади підпишуть документ про завершення переговорного процесу щодо створення зони вільної торгівлі між двома країнами.

Положення проекту Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою забезпечують, зокрема, поглиблення торговельного та економічного співробітництва, зокрема в частині торгівлі промисловими і сільськогосподарськими товарами, захисту інтелектуальної власності, регулювання державних закупівель.

Окрім того, в рамках робочого візиту до Оттави Арсеній Яценюк проведе зустрічі з представниками канадських ділових кіл та лідерами української громади в Канаді.

Учора Глава Уряду України перебував у Вашінгтоні, де зустрівся з Президентом Сполучених штатів Америки Бараком Обамою та Віце-президентом США Джозефом Байденом.
Арсеній Яценюк та члени Уряду Україні взяли участь у Першій инвестиційній конференції "Україна - США".

У середу, 15 липня, Арсеній Яценюк здійснить робочий візит до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. Відбудеться зустріч Арсенія Яценюка з Прем’єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном, в ході якої планується обговорити шляхи посилення співпраці двох країн у сфері торгівлі та можливості залучення британських інвестицій в українську економіку.