Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом у Лондоні

Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом у Лондоні

13:20, 15 липня 2015

У середу, 15 липня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

Глава Уряду зустрінеться з Прем’єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном. У ході зустрічі планується обговорити шляхи посилення співпраці двох країн у сфері торгівлі та можливості залучення британських інвестицій в українську економіку.

Запланований також виступ Арсенія Яценюка на “Українському форумі” в Королівському інституті міжнародних відносин Chatham House. Він виступить під час сесії “Трансформуючи Україну: успіхи й перешкоди на шляху до реформ”.

Пряму трансляцію сесії дивіться о 20.00 за Київським часом на сайті Chatham House: http://www.chathamhouse.org/event/transforming-ukraine-successes-and-obstacles-way-reform

До Лондона Арсеній Яценюк прибув із Оттави, де провів зустріч із Прем’єр-міністром Канади Стівеном Гарпером. У рамках візиту було підписано документ про завершення переговорного процесу щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та Канадою.

У понеділок, 13 липня, Глава Уряду України перебував із робочим візитом у Вашингтоні. Там відбулася Перша інвестиційна конференція Україна – США.

Арсеній Яценюк зустрівся із Президентом Сполучених штатів Америки Бараком Обамою та Віце-президентом США Джозефом Байденом. Відбулися зустрічі Глави Уряду України з Міністром торгівлі США Пенні Прітцкер та заступником Державного секретаря Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном.