Арсеній Яценюк прибув на відкриття Конференції громадянського суспільства у Вільнюсі

Арсеній Яценюк прибув на відкриття Конференції громадянського суспільства у Вільнюсі

15:10, 28 листопада 2013

Голова Політради ВО «Батьківщина», голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк прибув на відкриття Конференції громадянського суспільства (Сivil Society Conference), що проходить у Вільнюсі в рамках головування Литви в Раді ЄС.

У відкритті, зокрема, візьмуть участь президент Литви Даля Грибаускайте, Єврокомісар із питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле, очільники спостережної місії Європейського парламенту Олександр Кваснєвський та Пет Кокс.

 Нагадаємо, 27-29 листопада Арсеній Яценюк разом із заступником голови партії «Батьківщина», головою Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Григорієм Немирею та донькою лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенією візьмуть участь у зустрічі лідерів Східного партнерства, яку проводить Європейська народна партія в рамках підготовки до саміту Східного партнерства ЄС.

 Сьогодні Арсеній Яценюк візьме участь у саміті Європейської народної партії.

 Також Арсеній Яценюк зустрінеться із міністром закордонних справ Швеції Карлом Більдтом, Єврокомісаром із питань розширення та Європейської політики сусідства Штефаном Фюле.