Арсеній Яценюк закликав жителів усіх міст України приїхати на Майдан

Арсеній Яценюк закликав жителів усіх міст України приїхати на Майдан

19:27, 01 грудня 2013

«Звертаємося до всієї України – прийдіть у Київ на Майдан. Тут зараз відбуваються основні події, основна боротьба. Лишайте все, приїжджайте сюди. Усе забезпечено для того, щоб українці вибороли своє право на справедливість», - сказав голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк на прес-конференції в Штабі національного спротиву в Будинку профспілок.

 Арсеній Яценюк нагадав, що вчора опозиція презентувала план, «що треба робити»: «Можемо сьогодні відзвітувати, що зроблено: українці вийшли на мирний протест, українці скористалися своїм конституційним правом і повернулися в серце України – на Майдан». 

 Він також наголосив, що на Майдані було організовано наметове містечко, встановлено сцену: «Штаб національного спротиву забезпечує все – починаючи від медичної допомоги і закінчуючи харчуванням». 

 За його словами, є чіткий план на завтрашній день: «Завтра ми починаємо з пікету Кабінету Міністрів України. Наша перша і основна політична вимога на завтрашній день  – відставка Кабміну».

 «Наше основне завдання – відставка Януковича. Але початок цієї відставки – це відставка уряду Азарова-Януковича», - підкреслив Арсеній Яценюк.