Нова поліція дійде до кожного району й села, як зараз до Бориспільського району

Нова поліція дійде до кожного району й села, як зараз до Бориспільського району

13:17, 06 жовтня 2015

У вівторок, 6 жовтня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та Міністр МВС України Арсен Аваков дали старт набору до нової патрульної поліції Борисполя.  Від сьогодні нові патрульні працюватимуть на автостраді «Київ – Бориспіль» та на території аеропорту.

Під час церемонії Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський передав Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову 85  автомобілів Hyundai Sonata.

Арсеній Яценюк нагадав, що ці авто були закуплені для «сумнозвісного» Скай-Таксі Бориспільського аеропорту: «Тепер вони стали машинами української поліції». 

Глава Уряду повідомив про запровадження патрулювання швидкісних трас. Перший такий поліцейський патруль здійснюватиме охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху на автостраді «Київ – Бориспіль». Глава Уряду зазначив, що наступним автошляхом, де працюватимуть патрулі, стане Житомирська траса.

Крім того, аеропорт «Бориспіль» став першим, де працюватимуть нові патрульні – у терміналі «Д» сьогодні відкривається диспетчерський пункт нової поліції.

Арсеній Яценюк також повідомив, що сьогодні стартує набір у нову патрульну поліцію Борисполя. Загалом на вулицях Борисполя, на автотрасі та в аеропорту «Бориспіль» працюватимуть 180 патрульних.

«Ми далі проводимо реформу української поліції. І крок за кроком реформа, яка почалася з Києва, дійде кожного до району й села, як зараз вона дійшла до  Бориспільського району», - сказав Глава Уряду.