Арсеній Яценюк – Парламенту: Хто не проголосує за пакет законів щодо безвізового режиму з ЄС, мають бути позбавлені диппаспортів

Арсеній Яценюк – Парламенту: Хто не проголосує за пакет законів щодо безвізового режиму з ЄС, мають бути позбавлені диппаспортів

14:20, 07 жовтня 2015

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до членів Парламенту України на завтрашньому засіданні ухвалити весь пакет законів щодо лібералізації візового режиму між Україною і Європейським Союзом. Про це Глава Уряду сказав на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 7 жовтня.

«Учора, як тільки треба було голосувати за додаткові доходи для олігархів у газовому бізнесі, - з п’ятої спроби знайшлося 228 голосів. Думаю, що Парламент проявить мудрість, і завтра всі закони, які є необхідною передумовою для отримання громадянами України безвізового режиму, будуть прийняті Верховною Радою України», - сказав Глава Уряду.

Арсеній Яценюк звернувся до тих народних депутатів, які не підтримують закони щодо запровадження безвізового режиму: «Народні депутати, які проти реформ і проти підтримки урядових законопроектів, уже для себе безвізовий режим запровадили. Тому що у них є дипломатичні паспорти. Ті, хто не проголосує за ці закони, вважаю, повинні бути позбавлені дипломатичних паспортів, і будуть разом з громадянами України стояти в чергах і отримувати візи на загальних підставах. Шлях для цього ми знайдемо».