Газові олігархи не виграють війну проти громадян України

Газові олігархи не виграють війну проти громадян України

15:00, 07 жовтня 2015

«Будь-які спроби окремих політичних сил зірвати програму субсидій - приречені на поразку  і забрати у громадян гроші, які держава дає кожній сім'ї як компенсацію тарифів на житлово-комунальні послуги, - приречені на поразку. Ми далі будемо оформлювати й виплачувати субсидії для всіх, хто цього потребує. Газові олігархи не виграють ці війну проти громадян України», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 7 жовтня.

Він нагадав, що для виплати субсидій Уряд України передбачив  24,5 мільярда гривень.

«Люди не просто повірили, а побачили, що призначена субсидія компенсовує витрати домогосподарств, що держава дає конкретні гроші кожній сім'ї, яка цього потребує, на те, щоби зменшити рахунок на житлово-комунальні послуги», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду нагадав, що торік субсидії оформили 450 тисяч домогосподарств - більше 1,2 мільйона громадян. А на сьогодні вже 3,3 мільйона домогосподарств отримали субсидію від держави – це понад 10 мільйонів громадян України. Крім того, зазначив Арсеній Яценюк, Уряд очікує, що до початку опалювального сезону ще мільйон домогосподарств зможуть отримати субсидію.