Арсеній Яценюк вручив почесну грамоту Кабміну голові Дніпропетровської ОДА, який посів перше місце в рейтингу ефективності

Арсеній Яценюк вручив почесну грамоту Кабміну голові Дніпропетровської ОДА, який посів перше місце в рейтингу ефективності

17:29, 23 грудня 2015

У рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів, визначеного Урядом, перше місце посіла Дніпропетровська область та керівник Дніпропетровської ОДА Вадим Резніченко. У рейтингу міст - Київ та міський голова столиці Віталій Кличко. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 23 грудня.

Арсеній Яценюк нагадав, що Уряд прийняв рішення щодо визначення рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів, «щоб було зрозуміло, хто якісно і ефективно працює в тій чи іншій області, а хто просто так демонструє свою присутність в кріслі голови місцевої адміністрації».

На засіданні Уряду про результати  рейтингу доповів Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

Перше місце в рейтингу міст посів міський голова Києві Віталій Кличко. Арсеній Яценюк привітав голову столиці: «Він активно б'ється за бюджет для міста Києва. Ми мали з ним тривалу дискусію. І я хочу привітати Віталія Кличка з тим, що він отримав перше місце як мер міста Києва».

У рейтингу керівників обласних державних адміністрацій перше місце посів голова Дніпропетровської ОДА Вадим Резніченко.

Арсеній Яценюк  привітав його та вручив Вадимові Резніченку, який доповідав на засіданні Уряду, почесну грамоту Кабінету Міністрів.