Арсеній Яценюк доручив взяти на особливий контроль відновлення електропостачання на Одещині та в низці інших регіонів

Арсеній Яценюк доручив взяти на особливий контроль відновлення електропостачання на Одещині та в низці інших регіонів

14:25, 08 січня 2016

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив взяти на особливий контроль відновлення електропостачання в Одеській області, де без енергопостачання залишаються 64 населені пункти. Про це Глава Уряду сказав на засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 8 січня.

Під час засідання представник Одеської ОДА Сергій Помазан прозвітував, що наразі в області без енергопостачання перебувають 64 населені пункти.

Глава Уряду доручив Заступнику Міністра енергетики та вугільної промисловості взяти на особливий контроль відновлення електропостачання на Одещині, а також у Дніпропетровській та частині Донецької областей.

Він також привітав присутнього на засіданні штабу  командувача Національної гвардії України Юрія Аллерова з призначенням "на цю складну і високу посаду". Глава Уряду висловив упепненість, що у випадку необхідності для подолання надзвичайних ситуацій  сили і засоби Національної гвардії України відповідно до  внутрішніх документів "завжди прийдуть на допомогу".