Очікуємо від партнерів по коаліції та Президента пропозицій щодо Плану дій Уряду

Очікуємо від партнерів по коаліції та Президента пропозицій щодо Плану дій Уряду

19:40, 19 лютого 2016

"Я подав план і очікую пропозицій до цього плану від інших партнерів по коаліції. Сподіваюся, що і Президент дасть своє бачення, що необхідно робити кожен місяць. Який закон треба прийняти, яку постанову треба прийняти. І  основне – що зміниться в житті людей", - повідомив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у п'ятницю, 19 лютого, в інтерв'ю українським телеканалам.

Глава Уряду розповів, що вчора мав зустріч з членами Кабінету Міністрів і запропонував конкретні зміни щодо роботи Уряду. "Нам треба радикально змінити нашу роботу. Ми проводимо десятки нарад, ми підписуємо сотні паперів, ми добиваємося в Парламенті голосування десятків законів через війну, через дебати, через політичне протистояння. Але треба думати зовсім по-іншому", - сказав він.

"Давайте подумаємо, як змінюється життя у людини від наших рішень. Тобто, робота Уряду і парламентської коаліції повинна бути спрямована не на кількість законів, не на кількість розпоряджень і рішень, а на реальну зміну в житті кожного громадянина. Оце мій план", - зазначив Прем'єр-міністр.