Арсеній Яценюк у Вашингтоні зустрівся з сенатором США від Республіканської партії Робертом Портманом

Арсеній Яценюк у Вашингтоні зустрівся з сенатором США від Республіканської партії Робертом Портманом

20:38, 07 лютий 2018

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час візиту до Вашингтона зустрівся з сенатором США від Республіканської партії Робертом Портманом.

На своїй сторінці у Facebook лідер «Народного фронту» повідомив, що в ході зустрічі обговорювалися важливі питання співпраці: «підтримку реформ в нашій країні, підготовку резолюціі Конгресу Сполучених Штатів з вшанування 85-ї річниці Голодомору-геноциду, безпекову взаємодію, а також дії у зв’язку з підготовкою незаконних російських виборів на території українського Криму та Севастополя».

Арсеній Яценюк висловив вдячність Роберту Портману за тверду підтримку України: «В особі Сенатора Портмана Україна має великого і небайдужого друга». 

Нагадаємо, Арсеній Яценюк перебуває з візитом у Вашингтоні 6-7 лютого. Він провів зустрічі з заступником Державного секретаря Сполучених Штатів у справах Європи Вессом Мітчеллом, Радником Президента США з питань Європи та Росії Фіоною Хілл, заступником Міністра оборони Сполучених Штатів з питань міжнародної безпеки Робертом Каремом, лідером демократів у конгресі США Ненсі Пелозі, а також виступив у Раді зовнішніх відносин.  Крім того, запланований його виступ у Heritage Foundation.