Арсеній Яценюк привітав із Днем знань: В центрі Нової української школи - людина, готова і здатна змінювати Україну на краще

Арсеній Яценюк привітав із Днем знань: В центрі Нової української школи - людина, готова і здатна змінювати Україну на краще

11:00, 01 вересень 2018

«Щиро вітаю з 1 вересня всіх, хто йде до шкіл, вишів, хто сідає за парти сам і хто веде до них своїх дітей і онуків! Тих, хто вчиться і тих, хто вчить», - написав у своєму Facebook лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у День знань.

«Особливі вітання цього року тим, хто доклав неймовірних зусиль, щоби запрацювала Нова українська школа. Спасибі фантастичній команді, яка стоїть за освітньою реформою. Окрема подяка – нашому Міністру освіти Лілії Гриневич», - написав лідер «Народного фронту».

Ця школа даватиме не лише знання і навички, а вчитиме застосовувати їх у житті; її освітній простір – максимально дружній і відкритий, зазначив він: «Навчатися в цій школі приємно, в її центрі – людина. Ще зовсім юна, але виповнена гідності і усвідомлення власного місця у світі, горда за свою країну. Не тільки готова, але й здатна змінювати її на краще. Навчена бути громадянином і фахівцем, працювати творчо і наполегливо, мислити критично і послідовно, бути підприємливим і готовим до викликів ХХІ століття».

«Це Школа, яка вчить жити у самому широкому, високому і повному сенсі цього поняття», - зазначив він.

«Щасливого навчального року!  Ми всі вчимось, а значить стаємо мудрішими і сильнішими. Слава Україні!» - написав Арсеній Яценюк.