Арсеній Яценюк у Кропивницькому привітав учасників змагань «Спортивне місто – здорова нація»

Арсеній Яценюк у Кропивницькому привітав учасників змагань «Спортивне місто – здорова нація»

15:40, 17 листопад 2018

У суботу, 17 листопада, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк, Міністр молоді та спорту, представник НФ в Уряді Ігор Жданов та народний депутат від НФ Олександр Горбунов у Кропивницькому побували на фінальному етапі другого осіннього сезону змагань «Спортивне місто – здорова нація».

У змаганнях, які проходять за ініціативи Олександра Горбунова, беруть участь команди 35 шкіл міста. Команди-фіналісти та півфіналісти отримають кошти на закупівлю обладнання для свого навчального закладу. Призовий фонд виплачується за рахунок цільової субвенції Державного бюджету України. Команда, що посла перше місце, отримає 200 тис. грн. II місце – 100 тис. грн. III місце – 50 тис. грн. IV місце – 20 тис. грн. Півфіналісти, що посіли V-XII місце отримають 10 тис. грн.

Арсеній Яценюк привітав школярів, які беруть участь у змаганнях, їх батьків  та вчителів: «Ви маєте неймовірних дітей. Це гордість кожної вашої родини, кожної вашої школи і нашої країни. Це ваш і наш успіх».

Він звернувся до тих, хто не переміг цього разу: «Хочу вас привітати з тим, що наступного разу ви точно виграєте. Бо так, як ви достойно билися, - це шанс на наступну перемогу».

«Зараз я хочу привітати тих, які виграли. Ви круті! Але знайте, що у вас серйозні конкуренти».

«Я хочу привітати кожного з вас. Ви всі – великі молодці. Успіху вам і наснаги!» - звернувся він до учасників змагань.

Він відзначив зусилля Олександра Горбунова, завдяки якому і проводиться конкурс, та Міністра молоді і спорту Ігоря Жданова.