Вірити російській "кисельовщині" шкідливо для здоров'я - прес-служба НФ про чергові фейки щодо Арсенія Яценюка

Вірити російській "кисельовщині" шкідливо для здоров'я - прес-служба НФ про чергові фейки щодо Арсенія Яценюка

17:50, 03 червень 2019

У прес-службі партії «Народний фронт» вчергове спростовують абсурдні фейки про виїзд колишнього прем'єр-міністра  України Арсенія Яценюка за кордон. 

На сторінці «Народного фронту» у Facebook розміщено фото Арсенія Яценюка із нинішнього засідання фракції НФ.

https://facebook.com/nfront.org.ua/photos/a.1552794541620209/2422131474686507/

У дописі зазначається, що російські видання, зокрема, "Известія" та низка інших опублікували «абсурдний фейк про колишнього прем'єр-міністра  України Арсенія Яценюка і його родину»: «Чергова брехня про те, що Арсеній Яценюк виїхав за кордон, а члени його родини мають іноземне громадянство і паспорти». 

«Нічого нового, за винятком того, що кожного разу російські пропагандисти з тяжкого  похмілля придумають нові деталі.  Цього разу у фейку згадується поспорт Вануату», - зазначають у прес-службі партії. 

«Ця безглузда дурня традиційно передруковується продажними "інтернет-парканами" в Україні. Організований вал брехні накриває у тому числі абсолютно адекватних громадян, сіючи сумніви», - йдеться в дописі. 

У прес-службі «Народного фронту» вкотре наголошують: «Арсеній Яценюк проживає і працює в Україні, його дружина Терезія проживає і працює психологом в державній лікарні в Києві. Батьки проживають в Чернівцях. Паспортів іноземних держав не мають». 

«Попереджаємо: вірити російській "кисельовщині" і її афільованим медіа в Україні -  шкідливо для здоров'я», - зазначають в «Народному фронті».