5 грудня Арсеній Яценюк відкриє Безпековий Форум молодих лідерів у Львові

5 грудня Арсеній Яценюк відкриє Безпековий Форум молодих лідерів у Львові

09:00, 03 грудень 2019

У четвер, 5 грудня, у Львові пройде перший регіональний Безпековий Форум молодих лідерів, організований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

Тема Форуму «Міжнародна коаліція на підтримку України: як захистити та посилити єдність».

Захід проводиться за підтримки Посольства Канади в Україні.

Форум відбувається напередодні зустрічі лідерів України, Франції, Німеччини та Росії, яка запланована на 9 грудня 2019 року у Парижі. У центрі розмови – російська агресія проти України і війна на Донбасі.

Це перша регіональна зустріч, яка є своєрідним продовженням Безпекового Форуму для молоді, що традиційно проводиться в Києві. Сім років поспіль, понад 500 заявок щороку – це стало стимулом розвивати інтелектуальні дискусії в регіонах України.

Учасниками форуму стануть 100 молодих лідерів із західних областей України, які стали переможцями відбіркового конкурсу.

Участь у форумі також візьмуть Надзвичайний та повноважний посол Канади в Україні Лариса Галадза, поважні експерти з Грузії, Канади, Польщі, США, України, Франції.

Форум розпочнеться о 10.00.

Виступ Арсенія Яценюка запланований о 10.30.

Акредитація представників ЗМІ: https://forms.gle/cjzLGQ6nmUUQFTS57

Дивіться трансляцію на Facebook (https://www.facebook.com/OpenUkraineFund) та на YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCEBAPyQINZeF1XDNaIhhJsg/featured?view_as=subscriber) Open Ukraine.

Деталі: https://ksf.openukraine.org/ua/news/1667-fond-arsenija-jacenyuka-zbiraje-u-lyvovi-bezpekovij-forum-molodih-lideriv