У 2014-му в різних столицях світу висловлювали скепсис щодо України. "Ніколи не здавайся" - єдиний рецепт, - Арсеній Яценюк

У 2014-му в різних столицях світу висловлювали скепсис щодо України. "Ніколи не здавайся" - єдиний рецепт, - Арсеній Яценюк

16:28, 24 квітень 2020

Україна може вести переговори з Путіним лише у "єдиному фронті з американськими партнерами та ЄС".

Про це під час онлайн дискусії Київського Безпекового Форуму заявив Арсеній Яценюк, Прем’єр-міністр України у 2014-2016 роках, лідер "Народного фронту" і засновник Фонду "Відкрий Україну".

"Дехто вірить, що може досягти домовленостей з Путіним. З Путіним можна досягти домовленостей, але на умовах, які Путін встановив. Такі переговори приречені на крах", - сказав Арсеній Яценюк.

"Чи зможе Україна справитись одна? Ми можемо мати діалог з Путіним лише тоді, коли ми сильні, якщо стоїмо пліч-о-пліч, якщо тримаємося своїх цінностей. І якщо боремося один за одного", - наголосив він.

Арсеній Яценюк зазначив, що в 2014-му році у різних столицях світу висловлювався скепсис щодо України.

"Але ми не лише вижили, але й показали всьому світу, що Україна – європейська нація. "Ніколи не здавайся" - це єдиний рецепт, про який можу сказати усім, не лише Україні, а й усьому світу", - підкреслив екс-прем’єр.

Київський Безпековий форум - провідний міжнародний форум України з проблем миру і безпеки. Заснований у 2007 році Фондом Арсенія Яценюка “Відкрий Україну”.