Арсеній Яценюк закликав керівництво України підтримати Канаду на виборах непостійних членів Ради Безпеки ООН на 2021-22 роки

Арсеній Яценюк закликав керівництво України підтримати Канаду на виборах непостійних членів Ради Безпеки ООН на 2021-22 роки

13:30, 17 червень 2020

Лідер партії «Народний фронт», прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк закликав керівництво України поставитися з усією відповідальністю до цьогорічних виборів непостійних членів Ради Безпеки ООН на 2021-22 роки і підтримати нашого відданого друга і партнера - Канаду.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні в Нью-Йорку відбудеться важливе голосування за нових непостійних членів Ради Безпеки ООН на 2021-22 роки. Рада Безпеки - це орган ООН, на який покладено головну відповідальність за підтримання миру і безпеки в світі. Ми зацікавлені, щоб в Раді Безпеки були найвідданіші союзники України», - зазначив Арсеній Яценюк.

«Закликаю керівництво нашої держави поставитися з усією відповідальністю до цьогорічних виборів і підтримати нашого відданого друга і партнера – Канаду», - наголосив він.

«Заради Україні підтримаймо Канаду», - написав лідер «Народного фронту».

Арсеній Яценюк зазначив, що ми цінуємо всіх партнерів, які змагаються за членство в Радбезі. Але не має сумніву, що кожен справжній друг України визнає винятковість наших відносин з Канадою.

«Бажаю нашим канадським друзям перемоги! Українці за Канаду в Раді Безпеки!», - написав він.