Радість антидержавних сил після вироку Стерненку сприймається як плювок в обличчя борцям за Україну

Радість антидержавних сил після вироку Стерненку сприймається як плювок в обличчя борцям за Україну

22:02, 23 лютий 2021

«У річницю Революції гідності замість відчуття нашої перемоги сім років тому - ми отримали сім років в’язниці для Сергія Стерненка. Можливо, саме тому такий вирок», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Вирок Сергієві Стерненку викликав тріумфальну реакцію у сил проросійського реваншу: «Радість антидержавних сил сприймається як плювок в обличчя борцям за Україну й нашу українську Одесу зокрема», - підкреслив він у своєму дописі на Facebook.

«Той, хто протистояв спробам створити ОНР за прикладом так званих «днр» чи «лнр», - за гратами. Той, на кого нападали «тітушки» за українську позицію, - отримав сім років в’язниці», - наголосив лідер НФ.

Показово, вирок винесено у дні, коли ми відзначаємо річницю Революції гідності, наголосив він: «Замість відчуття нашої перемоги сім років тому - ми отримали сім років в’язниці для Сергія Стерненка. Можливо, саме тому такий вирок». 

«Звертаюся до влади. Раніше Росії було передано «беркутівців», які у 2014 році розстрілювали людей на Майдані у Києві. Якщо були віддані злочинці,  на кого обміняти того, хто сам ходив під їхніми прицілами, захищаючи Україну?» - підкреслив Арсеній Яценюк.