Облаштований кордон з РФ вказує стоп-лінію агресивному і примітивному «русскому міру»

Облаштований кордон з РФ вказує стоп-лінію агресивному і примітивному «русскому міру»

12:06, 06 травень 2021

«Якщо торкнутися голкою лапи жаби, у неї миттєво скорочується м’яз. Проект «Стіна» - саме така голка для режиму Путіна», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Щойно українська прикордонна служба заявила, що будівництво проекту «Стіна» триває і завершені чергові роботи у Харківській області, як тут же відреагувала Москва, написав він.

Лідер НФ зазначив, що один із найпотужніших пропагандистських ресурсів Кремля «розповсюдив заяву одного із бояр Путіна про те, який проект і поганий, і дорогий, і «толку – нуль».

«Кожного разу, коли читаю заяви з Росії про «Стіну», згадую опис експериментів з біології. Якщо торкнутися голкою лапи жаби, у неї миттєво скорочується м’яз. Проект «Стіна» - саме така голка для режиму Путіна», - підкреслив він.

Пишуть, «толку – нуль», наголосив Арсеній Яценюк, але на інформацію про прогрес у будівництві кордону України з Росією запускається «громіздка, вартістю в мільярди, пропагандистська машина за підтримки інформаційної агентури і корисних ідіотів в Україні».

«Упевнений, що справа, розпочата моїм урядом з будівництва кордону, буде завершена цією владою чи пізніше, коли наша команда зможе приймати відповідні рішення», - наголосив Арсеній Яценюк.

Рів, рокадна дорога, колюча сітка, надсучасні системи спостереження, підкреслив лідер НФ, «вказують стоп-лінію агресивному і примітивному «русскому міру».

«Тому хай у жаб смикаються кінцівки, - в України буде кордон з РФ», - додав він.