Народ не довіряє нинішньому складу парламенту. Є підстави для його розпуску

Народ не довіряє нинішньому складу парламенту. Є підстави для його розпуску

12:23, 21 липень 2021

Два роки тому Верховна Рада "слуг народу" була обрана внаслідок неконституційного розпуску парламенту начебто через його низькі рейтинги. А зараз нинішній парламент сягнув дна підтримки. Є всі підстави для його розпуску, - наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у своєму Facebook.

Він підкреслив, що 2019-го вперше в новітній політичній історії «одне угрупування, сформоване з випадкових людей, отримало більшість». 

«Людям розповідали, що міняти депутатів треба невідкладно, бо рейтинги парламенту низькі.  І, дійсно, нові депутати , які ще вчора були нікому не відомими людьми і зеленого поняття не мали, що написано в Конституції, - отримали безпрецедентний рівень підтримки», - написав він. 

Проте, через два роки нинішній парламент «сягнув дна підтримки»: «Необільшовики і популісти, невігласи і пройдисвіти, корупціонери і нездари, -  народ не довіряє цьому парламенту».

«Є всі підстави для його розпуску», - додав він. 

«Як думаєте, указ про розпуск буде чи слуги так прикипіли до крісел у залі й депутатських бонусів, що їх і після закінчення повноважень у 2023-му році не виженеш?», - зазначив Арсеній Яценюк.