Арсеній Яценюк привітав українських воїнів: Це люди, які знають, що таке Держава і Незалежність

Арсеній Яценюк привітав українських воїнів: Це люди, які знають, що таке Держава і Незалежність

10:54, 14 жовтень 2021

Серед засилля фальшивих політичних постановок справжність українських воїнів, щира відданість Україні - сила, що ніколи не дозволить жодним зовнішнім ворогам і внутрішнім пройдисвітам розраховувати на свої плани, написав Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у Facebook у День захисників та захисниць України.

«Упевнений, кожен із нас не раз зупинявся, спостерігаючи, як колони української військової техніки їдуть дорогами України на схід. У цей момент ми відчуваємо гордість і силу нашої держави. А ще намагаємося вгледітися в обличчя солдат, хлопців і дівчат, які вони – наші захисники, ті, хто прийняв рішення затулити нашу Українську Державу від російської навали своїм життям», - написав він.

Молоді відважні герої, сини і дочки батьків, яким ночами сниться, як їхні діти повертають додому з перемогою, живими і неушкодженими: «Ми молимося разом усією країною. Просимо захисту у Святої Богородиці, покровительки наших військових».

Арсеній Яценюк підкреслив, що мав честь бачити українських солдат на передовій, багато учасників війни є його друзями і знайомими: «Це люди, які знають, що таке Держава і Незалежність¸ - на війні вони готові були заплатити за свої переконання найвищу ціну».

«І це дає упевненість, що серед засилля фальшивих політичних постановок така справжність, щира відданість Україні, означає силу, яка ніколи не дозволить жодним зовнішнім ворогам і внутрішнім пройдисвітам розраховувати на свої плани», - наголосив він.

«Загадаймо сьогодні полеглих воїнів. Вічна пам’ять і слава. Слава всім захисникам України. Хай береже вас Господь. Перемоги нам всім, перемоги Україні!» - написав Арсеній Яценюк.