Влада має намір добудувати проект «Стіна», розпочатий 2014-го. Він має бути реалізований

Влада має намір добудувати проект «Стіна», розпочатий 2014-го. Він має бути реалізований

13:11, 19 листопад 2021

Проект «Стіна», чи яким би іншим словом його не назвали, - це питання безпеки країни,  і він має бути реалізований, - наголосив Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк. 

У дописі на Facebook він зазначив, що сьогодні під час виступу у Верховній Раді міністр МВС Денис Монастирський доповів про наміри влади добудувати інженерне облаштування українського кордону.

Представлені міністром матеріали, підкреслив Арсеній Яценюк, показали, що йдеться про реалізацію проекту побудови інтелектуального кордону, який був розпочатий за його ініціативи у 2014 році, і значна ділянка якого була зведена.

«Критикуючи нинішню владу за непрофесійність і неадекватні рішення, у цьому випадку висловлю сподівання, що, маючи монобільшість і отримавши у спадок не 108 тисяч гривень на Казначейському рахунку, а кілька років поспіль зростаючу економіку на час зміни влади, - проект побудови кордону має ресурси для реалізації», - підкреслив він.

«Не потрібно нічого вигадувати. Беріть проект, як це зробили вже кілька європейських країн, і будуйте», - наголосив Арсеній Яценюк.