У наших реаліях ключове завдання – це не політична боротьба, а боротьба за країну і кожного українця

У наших реаліях ключове завдання – це не політична боротьба, а боротьба за країну і кожного українця

17:08, 04 липень 2022

“Якщо тільки ми зануримося в політичне болото класичної української політики, ми ніколи не виграємо. У нас є тільки один ворог сьогодні – його прізвище Путін”, - підкреслив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк в ефірі каналу Еспресо.

“Наша ключова проблема – російська агресія проти України, війна, яку цей військовий злочинець Путін розпочав проти України. І всі, незалежно від політичної партії, незалежно від того, чи вони в парламенті, чи поза ним, - всі повинні бути об’єднані”, - наголосив він.

Арсеній Яценюк наголосив на важливості формування “команди України і українців для будівництва нової держави” із “глибоким планом побудови нової європейської України”:

“Якщо Україна хоче стати членом Європейського Союзу, - а вона стане членом ЄС, - то потрібне саме будівництво України як демократичної європейської країни: з державними інститутами, демократією, вільними виборами, правовою державою, з державою без корупції, із інститутами влади, які ефективні і фахові, із регіональним самоуправлінням. І, звичайно, з відбудовою всієї інфраструктури, мереж, вкладення неймовірних коштів в українську економіку. Це повинно стати на порядку денному”. 

“І в сьогоднішніх умовах внутрішньополітична боротьба – це найкоротший шлях до поразки, а не до перемоги. Існує єдиний підхід – єдина Україна, єдина команда по відбудові України. А, точніше -  будівництву нової України”, - підкреслив Арсеній Яценюк. 

“У сьогоднішніх реаліях ключове завдання – це не політична боротьба, а боротьба за країну і кожного українця”, - наголосив він.