Арсеній Яценюк розповів, що завтра учасники автопробігу поїдуть до резиденцій президента, спікера та прем’єр-міністра

Арсеній Яценюк розповів, що завтра учасники автопробігу поїдуть до резиденцій президента, спікера та прем’єр-міністра

17:22, 28 грудня 2013

Завтра учасники автопробігу поїдуть до резиденцій президента, прем’єр-міністра та спікера парламенту. Про це на брифінгу в Штабі національного спротиву в суботу, 28 грудня, повідомив голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

“Завтра буде автомобільна політична екскурсія. Спочатку до резиденції президента. Від резиденції президента - до резиденції спікера. А від резиденції спікера - до резиденції прем’єр-міністра”, - сказав він. 

За словами Арсенія Яценюка, учасники автопробігу передадуть “три ключові вимоги українського народу: звільнити невинних, посадити бандитів, відправити уряд у відставку”: “Якщо вони не чують, то ми прийняли рішення на дорозі написати їм ці три вимоги. Коли вони будуть виїжджати, будуть мати можливість кожен день читати те, що від них вимагає український народ”.

“Потім автопробіг повинен повернутися на Майдан і переповісти, як це все відбувалося”, - зазначив він. 

Арсеній Яценюк також повідомив, що на Раді ВО “Майдан” розглянули програму святквання Нового року: “Будуть українські групи, які приходили на Майдан, підтримували Майдан, які асоціюються з Майданом і які виявили бажання підтримати українців на Новий рік”. 

“Запрошуємо всіх і на завтра на 12:00, на всеукраїнське Віче, і на святкування Нового року на Майдані”, - сказав Арсеній Яценюк.